MAMY DLA WAS KILKA WAŻNYCH INFORMACJI

Do zespołu dołączył nowy pracownik. Będzie obsługiwał m.in. recepcję i wypożyczalnię sprzętu “Współdzielnia”. Dlatego od marca zmieniają się godziny naszej pracy w Centrum Sektor 3.

• Centrum Sektor 3 będzie czynne niezmienne w godzinach 9.00-20.00 (w lipcu i sierpniu 9.00-17.00).

W tych godzinach zawsze będzie przynajmniej jedna osoba pracująca w Centrum. Możesz wtedy korzystać z sal w Centrum.

• Sekretariat będzie czynny w poniedziałki, środy i piątki od 9.00-17.00, we wtorki i w czwartki  12.00-20.00

W sekretariacie załatwisz wszystkie sprawy: podpiszesz porozumienie, dowiesz się o usługach Centrum, zapiszesz na konsultacje, dostaniesz odpowiedź na wysłanego maila, możesz zadzwonić.

• Recepcja będzie czynna w poniedziałki, środy i piątki od 16.00 do 20.00, we wtorki i w czwartki od 9.00 do 13.00

Recepcję prowadzi Onufry Kamecki, osoba odpowiedzialna za: wydawanie poczty, obsługę wypożyczalni sprzętu, odbiór poczty i drobne naprawy.

UWAGA!
Dla wszystkich osób, które odbierają lub oddają wypożyczony (weekendowy) sprzęt – proszę zwrócić uwagę na stałe godziny pracy Recepcji. W poniedziałek i w piątek 16.00-20.00. Możliwa jest inna godzina odbioru/oddania sprzętu, jednak po wcześniejszym umówieniu tego mailowo na adres o.kamecki@fundacja-umbrella.org.pl oraz pod numerem telefonu 713597501

Taka forma działania Centrum będzie trwała do końca trwania projektu, do grudnia 2024.