Svitlana, nasza koleżanka z pracy, która pochodzi z Ukrainy, niedawno uzyskała obywatelstwo polskie, co stało się powodem do wielkiej radości i dumy dla całego zespołu naszej fundacji. To wydarzenie uczciliśmy specjalnym spotkaniem, na którym każdy miał okazję podzielić się swoją radością i gratulacjami. Podarowaliśmy jej typowo polski produkty!

W dniu, w którym Svieta otrzymała oficjalne potwierdzenie przyznania obywatelstwa, zorganizowaliśmy uroczyste spotkanie dla całego zespołu fundacji.

Spotkanie zakończyło się wspólnym świętowaniem i rozmowami, podczas których każdy miał okazję osobiście pogratulować Svitlanie oraz wyrazić swoje wsparcie. To była wyjątkowa okazja, aby jeszcze bardziej zintegrować nasz zespół i pokazać, jak ważne są dla nas wartości takie jak otwartość, współpraca i wzajemny szacunek.

Svitlana, gratulujemy Ci z całego serca! Przyznania obywatelstwa jest dla nas wszystkich inspiracją i dowodem na to, że warto wierzyć w swoje marzenia i dążyć do ich realizacji.