przewiń

Chcesz dowiedzieć się więcej? Zadzwoń!

Sekretariat Centrum Sektor 3
  • Adres siedziby
  • Adres korespondencyjny

newsy.

Bądź na bieżąco z najnowszymi wydarzeniami w Umbrelli!
  • Wszystkie
  • Ankiety
  • Szkolenia
  • Doradztwo
  • Wydarzenia
  • Archiwum
    • Kto może korzystać z adresu siedziby

Centrum może udzielić czasowego adresu maksymalnie 325 Beneficjentom (nowopowstającym i nie starszym niż 5 lat) w okresie realizacji zadania, tj. w latach 2020 – 2022.

• Szczegółowe zasady korzystania z adresu
      • Beneficjent może czasowo skorzystać z adresu Centrum: ul. Legnicka 65, 54-206 Wrocław, jako adresu siedziby/korespondencyjnego po zadeklarowaniu takiego zapotrzebowania w Porozumieniu o współpracy z Beneficjentem, wypełnieniu Wniosku o czasowe użyczenie adresu siedziby, dostarczeniu wymaganych dokumentów rejestracyjnych i po podaniu danych co najmniej dwóch osób z Organizacji upoważnionych do odbioru korespondencji (imię i nazwisko, telefon i e-mail).
      • Po spełnieniu tych wymogów, Centrum wydaje czasowe zaświadczenie potwierdzające adres siedziby Organizacji.
      • Niedopuszczalna jest samowolna rejestracja adresu siedziby w KRS lub w innym rejestrze.
      • Niedozwolone jest używanie adresu Centrum Sektor 3 do rejestracji i prowadzenia działalności gospodarczej Organizacji.
    Dokumenty do pobrania tutaj
    • Wniosek o czasowe użyczenie adresu siedziby

pobierz
    • Regulamin obsługi pocztowej

pobierz

newsletter.

Będziemy na bieżąco informować Cię o nowych szkoleniach, projektach i innych ciekawych rzeczach z życia fundacji i przedsięwzięć prowadzonych przez inne organizacje.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Umbrella.